ccbuild-logo-spin

Publicerad: 2023-01-24

Coachning i cirkulärt byggande med omställningslyftet


Behöver du stöttning i frågor som rör cirkulärt byggande och återbruk? Nu finns möjlighet att delta i ett coachningsprogram utformat för att ge stöd utifrån din organisations specifika förutsättningar.

Coachningsprogrammet riktar sig till små och medelstora företag och ges i samarbete med Omställningslyftet, IVL Svenska Miljöinstitutet och CCBuild. Så här går det till:

  • Anmäl intresse att delta via formulär HÄR.

  • Var noga med att ange i formuläret att ni önskar coachning av IVL Svenska Miljöinstitutet i samarbete med CCBuild för att förfrågan ska hitta till oss. 

  • Vi inleder med ett startmöte där ni berättar förutsättningar i just er verksamhet. Tillsammans tar vi fram förslag på vilka delar som kan vara lämpliga att IVLs experter i cirkulärt byggande ger er vidare coachning i. Det kan vara allt från rådgivning kring utformning av interna rutiner och måldokument, klimatberäkningar som visar potentialen med återbruk, eller stöttning i hur ni kan implementera arbetssätt i enlighet med cirkulära principer och med återbruksfokus i er organisation.

  • Ni kan få stöttning av IVLs experter i en omfattning av upp till åtta timmar utan kostnad. För att ta del av stödet behöver ni lämna in ett intyg om försumbart stöd. 

Omställningslyftet är ett projekt som pågår fram till augusti 2023 med stöd från Tillväxtverket. Projektet har som syfte att coacha, inspirera och synliggöra för företag och organisationer vilka steg de kan ta för att komma vidare i klimatomställningen.

Omställningslyftet riktar sig till alla små och medelstora företag i Sverige, och de som deltar i aktiviteter gör det med statligt stöd från Tillväxtverket och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF). Det innebär att stödet är kostnadsfritt.

Hoppas vi får chansen att i samarbete med IVL och Omställningslyftet stötta just er verksamhet!

Omställningslyftets websida.

Nyheter


CCBuilds verktyg uppmärksammas i Byggvärlden
CCBuilds verktyg uppmärksammas i Byggvärlden

2023-12-05

Läs nyhet

Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!
Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!

2023-11-20

20 november firar vi Circular Monday med ett riktigt bra erbjudande på våra utbildningar. Ta del av vår kunskap och stärk din förmåga att skapa en hållbar och cirkulär framtid. Den här veckan till halva priset!

Läs nyhet

#viärccbuild
#viärccbuild

2023-10-03

Enligt Circularity Gap Report Sweden är endast 3,4 % av Sveriges resursanvändning cirkulär. Det vill vi ändra på! Följ #viärccbuild och se hur ni kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

Läs nyhet

;

Kalendarium


tors, 07 december 08:00

Installationer: Återbruk och cirkulära materialflöden

Läs mer

tors, 07 december 08:00

Nätverksträff - Installationer: Återbruk och cirkulära materialflöden

Läs mer

mån, 11 december 09:00

Användarträff för CCBuilds e-handelslösningar för marknadsplatsen.

Läs mer