CCBuild står bakom den här webbplatsen. Här redogör vi hur ccbuild.se följer lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.
Vi strävar efter att CCBuild.se ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla användare, oavsett till exempel funktionsnedsättningar och oberoende av vilka hjälpmedel de använder. Vi ska uppnå grundläggande tillgänglighet genom att följa WCAG 2.1 på nivå AA.
Om du behöver innehåll från ccbuild.se som inte är tillgängligt för dig i något annat format kan du kontakta oss via e-post.
E-post: ccbuild@ivl.se
Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, kontakta CCBuild.
Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.
Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Följande brister känner vi till:
CCBuild åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för listade områden:
Att kräva alt-texter från användare när de laddar upp bilder är inte möjlig och det är inte möjligt för medarbetare att lägga till alt-texter för varje inlagd bild.
Vi granskar webbplatsen manuellt.
2023-09-19
Tycker du det är svårt att hitta varor för återbruk till dina byggprojekt? Ett tips är att göra en efterlysning på CCBuilds marknadsplats. Om du inte redan har användarkonto till CCBuild kan du lätt skapa ett marknadsplatskonto som ger dig möjlighet att publicera efterlysningar.
Läs nyhet2023-09-06
Prodikt frågar CCBuilds koordinator, Carina Loh Lindholm, om cirkulärt byggande. Hur arbetar CCBuild för cirkularitet, och på vilket sätt samverkar CCBuild och Prodikt? Läs svaren här.
Läs nyhet2023-08-21
Ta del av Thomas Stolls framtidsspaning gällande återbruk. Framtidsspaningen kan du lyssna på i en podcast som drivs av Energikontoret Östergötland.
Läs nyhet