ccbuild-logo-spin

Delta i CCBuild


Välkomna att ansluta er till CCBuild! 

CCBuild erbjuder nätverk, kunskap och digitala tjänster som stödjer cirkulärt byggande i praktiken. 

Genom att delta i CCBuild-nätverket får ni tillgång till kompetens och kan utbyta erfarenheter med andra aktörer som är anslutna till arenan. Experter, utförare och beställare i branscher inom bygg- och fastighetssektorn får här en bred arena att verka från, synas i och skapa nya kontakter. Att ansluta till CCBuild är ett sätt att säkerställa att ni ligger i framkant, kan bidra till metodutveckling och får tillgång till aktuell forskning och tillämpning.

CCBuild drivs i dagsläget genom utvecklingsprojekt och övergår 2023 i löpande verksamhet, som kommer att ha samma funktioner och ambitioner. Under 2022 kan din organisation ansluta sig som samarbetspartner till CCBuild till självkostnadspris.

Som samarbetspartner till CCBuild får ni:

Företräder du en organisation som vill etablera samverkan med CCBuild? Kontakta oss genom att skicka en intresseanmälan via mejl.

Intresserade aktörer kan också delta genom att:

  • vara med på våra utbildningar
  • bli samskapare genom samverkans- och utvecklingsprojekt (kontakta oss genom att skicka ett mejl)
  • prenumerera på vårt nyhetsbrev (formulär finns till höger)

Vill du veta mer? Titta på denna inspelning från en informationsträff om CCBuild. Registrera dig via länken, så får du ett mejl med länk till inspelningen. 

För vidare information, kontakta oss gärna via mejl.

Nyheter


Ett handslag ska öka de cirkulära lösningarna i Göteborgs fastighetsvärld
Ett handslag ska öka de cirkulära lösningarna i Göteborgs fastighetsvärld

2022-06-14

Ett handslag mellan nästan 40 fastighetsägare ska bidra till att återbruk och andra cirkulära lösningar ökar markant vid både ny- och ombyggnation i Göteborg. Staden och fastighetsbranschen tar ett nytt grepp för att höja tempot i omställningen till fossilfrihet.

Läs nyhet

Ännu fler aktörer har kommit med i CCBuild – nu siktar vi på 200!
Ännu fler aktörer har kommit med i CCBuild – nu siktar vi på 200!

2022-06-13

Den senaste tiden har nio nya aktörer valt att bli samarbetspartner i CCBuild. Nu är vi en bra bit över 100 organisationer som samarbetar för cirkulärt byggande. Dags att sikta ännu högre, att bli 200! Intresset är stort, det ser vi på att vi nu har passerat 2 000 följare på LinkedIn.

Läs nyhet

Laserscanning ger snabbare inventering för återbruk
Laserscanning ger snabbare inventering för återbruk

2022-05-05

CCBuild och White Arkitekter lanserar en ny lösning som överför återbrukbara produkter och resurser till CCBuilds produktbank och marknadsplats – helt automatiskt. Detta görs via tjänsten White ReCapture, där information från en byggnads 3D-modell kopplas direkt till CCBuild. 

Läs nyhetNyhetsbrev