ccbuild-logo-spin

Delta i CC Build


Välkomna att ansluta er till CCBuild!  

CCBuild erbjuder nätverk, kunskap och digitala tjänster som stödjer cirkulärt byggande i praktiken.  

Genom att delta i CCBuild-nätverket får ni tillgång till kompetens och kan utbyta erfarenheter med andra aktörer som är anslutna till arenan. Experter, utförare och beställare i bygg- och fastighetssektorn och tillhörande branscher får här en bred arena att verka från, synas i och skapa nya kontakter. Att ansluta till CCBuild är ett sätt att säkerställa att ni ligger i framkant, kan bidra i metodutveckling och få tillgång till aktuell forskning och tillämpning. 

CCBuild drivs i dagsläget genom utvecklingsprojekt. 
Intresserade aktörer är välkomna att delta genom att: 

Anställda hos CCBuilds parter är välkomna att lära mer om cirkulärt byggande genom att delta i nätverksträffarna inom Kunskapsbygget.  

Vill du se en inspelning från en informationsträff om CCBuild? Registrera dig via länken, så får du ett mejl med länk till inspelningen. 

För vidare information, kontakta oss gärna via mejl. 

Nyheter


Nu finns klimatdata för fler byggprodukter – allt från stomme till utemöbler
Nu finns klimatdata för fler byggprodukter – allt från stomme till utemöbler

2022-09-21

CCBuilds verktyg för att beräkna värdet av återbruk, exempelvis klimatbesparingen, har uppdaterats så att det nu finns klimatdata för 350 produkter. Det finns också nya produktkategorier för att inventera återbrukbara produkter.

Läs nyhet

Äntligen fysiska nätverksträffar inom CCBuild
Äntligen fysiska nätverksträffar inom CCBuild

2022-09-09

Efter ett par år av främst digitala möten är det äntligen dags för alla som deltar i Centrum för cirkulärt byggande att träffas i verkligheten. Två nätverksträffar har hunnit hållas, i Malmö och Göteborg i början av september. Den 20 september är det dags i Stockholm.

Läs nyhet

Både stora och små vill vara med i CCBuild
Både stora och små vill vara med i CCBuild

2022-09-08

Centrum för cirkulärt byggande fortsätter att växa. Sedan början av sommaren har åtta nya aktörer valt att bli samarbetspartner – allt från ett mindre rivningsbolag till ett par stora internationella koncerner.

Läs nyhetNyhetsbrev