ccbuild-logo-spin

Kunskapsutbyte om cirkulärt byggande - CCBuild North Swdn

Skellefteå kommun och IVL Svenska Miljöinstitutet bjuder in till en nätverksträff med fokus på erfarenhetsutbyte om cirkulärt byggande och återbruk. Ni får ta del av erfarenheter från de piloter som etablerats i Skellefteå inom ramen för projektet CCBuild North Swdn, samt hur Umeå kommun jobbar med en återbruksdepå. Möjligheterna med CCBuild och en djupdykning i dess verktyg står också på agendan.



Sedan i februari har nätverket CCBuild North Swdn funnits i Skellefteå. Abetet har bedrivits i form av bland annat nätverksträffar och olika piloter, som testat olika arbetssätt, verktyg och metoder. På nätverksträffen kommer du att få ta del av erfarenheter från piloternas arbete.  Du kommer även att få höra om Umeå kommuns arbete att starta en återbruksdepå och de erfarenheter de hittills samlat på sig. Vad CCBuild är och vilka möjligheter och verktyg som finns kommer att presenteras, samt möjlighet att djupdyka och ställa frågor om de digitala verktygen efter lunchen.

Ni är varmt välkomna att delta på denna nätverksträff för CCBuild North Swdn med fokus på kunskapsutbyte. Målet med mötet är att ta del av erfarenheter och lärdomar från pågående initiativ samt lära sig mer om CCBuilds olika verktyg och möjligheter.

Plats
Scandic Skellefteå, Kanalgatan 75

Arrangör
IVL Svenska Miljöinstitutet

Kostnad
-


Namn
Sara Wård Edvall

Datum
ons, 22 nov. (09:00 - 15:00)