ccbuild-logo-spin

Publicerad: 2021-03-04

CCBuilds nya marknadsplats har öppnat


Marknadsplatsen hos Centrum för cirkulärt byggande har genomgått en rejäl ombyggnad och är nu redo för besökare. Det är första steget i en utveckling av både webbsidan och de digitala tjänsterna som CCBuild erbjuder. 

Bygg- och fastighetsbranschens cirkulära marknadsplats kan du köpa, sälja och efterlysa återbrukbara byggprodukter. Den har nu fått en helt ny utformning, som ger större möjligheter att lägga in egna produkter och att hitta andras. Välkommen att gå husesyn!

Detta är första delen av en omarbetning av hela CCBuilds webb. Näst på tur är sidan för cirkulära tjänste- och produkterbjudanden, där aktörer som erbjuder tjänster och produkter kopplade till cirkulärt byggande ska kunna presentera sig.

Vill du synas på CCBuilds nya sidor där vi presenterar sådana aktörer?
Välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan.

Nyheter


Månadens möjliggörare
Månadens möjliggörare

2021-04-01

Grattis Brukspecialisten, Dala Återbyggdepå och Akademiska Hus! Ni har vunnit topp-placeringar i ”månadens möjliggörare”!

Läs nyhet

CCBuild-nätverket fortsätter växa
CCBuild-nätverket fortsätter växa

2021-03-29

Från våren 2021 är fler aktörer välkomna att ansluta sig till CCBuild-samarbetet som associerad partner. Målet är att vara branschens gemensamma arena som stödjer mer cirkulärt byggande. Nu välkomnar vi fem nya associerade partner.

Läs nyhet

Välkommen till CCBuilds nya webbsida
Välkommen till CCBuilds nya webbsida

2021-03-22

Centrum för cirkulärt byggande växer – på många sätt. Förutom flera nya partner har vi också utökat våra digitala tjänster. Och nu hänger allt ihop på ett bättre sätt tack vare vår nya webbsida.

Läs nyhet


Kalendarium


mån, 12 april 09:00

Ett steg mot ökat återbruk i Sydostregionen

Läs mer

ons, 21 april 08:00

Utbildning: Cirkulärt byggande och återbruk

Läs mer

tor, 22 april 14:00

Introduktionsträff CCBuild-nätverket 22 april

Läs mer