ccbuild-logo-spin

Publicerad: 2021-03-04

CCBuilds nya marknadsplats har öppnat


Marknadsplatsen hos Centrum för cirkulärt byggande har genomgått en rejäl ombyggnad och är nu redo för besökare. Det är första steget i en utveckling av både webbsidan och de digitala tjänsterna som CCBuild erbjuder. 

Bygg- och fastighetsbranschens cirkulära marknadsplats kan du köpa, sälja och efterlysa återbrukbara byggprodukter. Den har nu fått en helt ny utformning, som ger större möjligheter att lägga in egna produkter och att hitta andras. Välkommen att gå husesyn!

Detta är första delen av en omarbetning av hela CCBuilds webb. Näst på tur är sidan för cirkulära tjänste- och produkterbjudanden, där aktörer som erbjuder tjänster och produkter kopplade till cirkulärt byggande ska kunna presentera sig.

Vill du synas på CCBuilds nya sidor där vi presenterar sådana aktörer?
Välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan.

Nyheter


Frukostseminarium om potentialen för återbruk i byggbranschen
Frukostseminarium om potentialen för återbruk i byggbranschen

2021-06-24

Tusentals återbruksuppdrag skulle årligen kunna efterfrågas om återbruksmarknaden var etablerad i Göteborgsregionen. En studie har tagit reda på vilken potential som finns. Välkommen på frukostseminarium 25 augusti, så får du veta mer!

Läs nyhet

Månadens möjliggörare - maj
Månadens möjliggörare - maj

2021-06-03

Grattis Dala återbyggdepå, ReclaimD och Akademiska Hus! Ni toppar maj månads lista när det gäller att inventera produkter som kan minska utsläppen av växthusgaser. Månadens sammanlagda potentiella besparing tack vare CCBuilds produktbank är 135 ton koldioxidekvivalenter.

Läs nyhet

CCBuilds inventeringsapp finns på App Store och Google Play
CCBuilds inventeringsapp finns på App Store och Google Play

2021-05-19

Cirkulär materialhantering och ökat återbruk har blivit ännu enklare: nu går det att ladda ner CCBuilds nya app för inventering från både App Store och Google Play. Du hittar den genom att söka på CCBuild, helt enkelt.

Läs nyhet


Kalendarium


ons, 25 augusti 08:30

Frukostseminarium om återbrukets potential i Göteborgsregionen!

Läs mer

ons, 25 augusti 14:30

Användarträff - CCBuild produktbank, marknadsplats, inventeringsapp

Läs mer

tis, 31 augusti 13:00

CCBuild - Arbetsgrupp för erfarenhetsutbyte – fokus klimatberäkning av återbruk

Läs mer